ALT GODT I NÆSTVED

Alt Godt er en hyggelig lille special butik i Næstved bymidte. Vi har en meget stor passion for mad og udsøgte råvarer. Vi arbejder kun med de bedste samarbejdsparterne i ind- og udland. Vores koncept er blevet udarbejdet igennem de sidste 20 år. I 2007 overtog Maria Post Jakobsen butikken som i dag står som en frisk og spændende butik, der bl.a. importerer specialprodukter og delikatesser fra det meste af Europa. Vi har et stort udvalg af special oste, charcuteri, kaffe, te, olier, chokoalde og meget mere, så kom endelig forbi og lad dig inspirere – vi står altid klar med gode råd og vejledning

VORES MOTTO

Gode råd og vejledning er en del af sammenhængen bag vores motto. Hos Alt Godt ved vi, at kvalitet tager tid. Det er som din lokale specialbutik derfor vores ambition, at vi vil levere lækre, færdige løsninger, specialprodukter og delikatesser til dig. Derfor arbejder vi ud fra mottoet: ”Vi sørger for kvaliteten, og du sparer tiden”.

For at leve op til vores motto har vi hos Alt Godt fokus på at finde varer af god kvalitet, men det ligger os ligeledes på sinde, at varen er prismæssigt attraktiv.
 For at sikre en sådan rød tråd mellem vore varers kvalitets- og prisniveau besøger vores erfarne stab løbende messer i ind- og udland. Hermed holder vi os ajour med trends, kvalitet og konkurrencedygtige priser. Som en ekstra facet betyder den procedure samtidigt, at vore produkter ofte er varer, der ikke findes, hvor man normalt handler.
Vi glæder os hver dag over et godt samarbejde med vore kunder, både private som virksomheder. Derfor glæder vi os ligeledes til at byde dig velkommen i vores hyggelige butik – vi vil gøre vores for, at du får en god oplevelse med kompetent betjening.