Tapas ud af huset består af små lækre og simple retter, der er inspirerede af det sydlandske køkken. Alt Godt Tapas er blevet en stor succes, og med fokus på variation og kvalitet har vi kombineret lækre Tapas menuer, der passer til et væld af gode oplevelser. En Tapasanretning fra Alt Godt giver god stemning og får samtalen i gang til kundemødet, firmafrokosten eller den romantiske aften.

Tapas No. 1

135,- pr. person

Tigerrejser med mangosalsa, wraps med røget laks, serrano -skinke, chorizo, 2 slags oste, mini snackpølse, marineret kyllingespyd, oliven, semi-dried tomater og peppersweet.

Brød, pesto og tapanade.

Bestilling min. 1 dag før. (minimum 2 personer)

Tapas No. 2

165,- pr. person

Tigerrejer med mangosalsa, røget tun med tangsalat, wraps med røget laks, serano-skinke, chorizo, 2 slags oste, mini snackpølse, marineret kyllingespyd, bruschetta med fennikelpølse, oliven, semi-dried tomater og pepper-sweet.

Brød, pesto og tapanade.

 

Bestilling min. 1 dag før. (minimum 2 personer)

Tapas No. 3

195,- pr. person

Tigerrejer med mangosalsa, røget tun med tangsalat, wraps med røget laks, serano-skinke, chorizo, 2 slags oste, mini snackpølse, salami rullet med feta, marineret kyllingespyd, bruschetta med fennikelpølse, råmarineret bresaola med parmesan, oliven, semi-dried tomater, pepper-sweet med frisk ost, abrikosser med mild gedeost og grillet artiskokker.

Brød, pesto og tapanade.

Bestilling 1 dag før. (Minimum 2 personer.)

Sæson Tapas

195,- pr. person

I denne lækre anretning af tapasretter tager vi udgangspunkt i den pågældende årstid og leger med sæsonens udbud af fisk, grønt, ost og charcuteri.

Se mere på vores hjemmeside www.altgodt.dk
eller kig forbi os i butikken.

 

Bestilling 1 dag før. (Minimum 4 personer.)

De kære små

89,- pr. person

Forskellige børnevenlige hapsere såsom mini pizza, wraps med skinke, kyllingespyd, krydderideller, frugt og grønt.

 

Bestilling min. 1 dag før.
(Minimum 2 personer)

Stående tapas til reception

99,- pr. person

I denne lækker anretning, kan du nyde Sprøde amusette med peberfrugt- creme og røget laks – Tigerrejer med mangosalsa – Tomat muffins med krydderi-delle – Grillede marinerede kyllingespyd – Peppersweet med friskost – Mini snack pølser – Oste 2 slags – Oliven.

Bestilling min. 2 dage før.