top of page
IMG_3073_edited.jpg

Danske Oste

Der findes et utal af forskellige ostetyper. Lige fra den milde danbo til stærke blåskimmeloste, 

Gammel Knas fra Arla Unika, vesterhavsost, Tebstrup gedeost.

Vi præsenterer her et lille udvalg af de klassiske danske oste som vi har på bilen.

​

Thise - Tebstrup - Them - Mammen - Ullerslev - Jernved Mejeri - Bornholms Andelsmejeri - Nørup Mejeri - Arla Unika

Billede 27.jpeg

Gammel Knas 

Havarti - Lagret

En nyfortolke den klassiske Havarti til nye højder.

​

Gammel Knas har fået sit navn på grund af kombinationen af de knasende proteinkrystaller og den lange modningsperiode på minimum 24 måneder.

Jens Langkniv 45+

Danbo - Lagret

Jens Langkniv er en grubelagret fast rødkitmodnet ost 45+/24%. Lagret i Hjerm Kalkgruber.

 

Ingredienser:
Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym, rødkitkultur. Osteskorpe: Paraffin

Billede 11_edited.png
Billede 12_edited.png

Kong Hans 45+

Danbo Mellemlagret

Kong Hans er lagret 24 uger og er en mild danbo med en god smag af ost. Konsistens er blød og cremet.

God til morgenbordet og til sandwich eller toast.

Vesterhavsost Grubelagret

Fastost

Grubelagret Vesterhavsost er en færdigmodnet Vesterhavsost, som vi har haft liggende i Hjerm Kalkgrube i 3 måneder - og det gør at osten bliver blødere, mere sødmefuld med noter af nødder og frugt og fortsat fine proteinkrystaller

Billede.jpeg

© 2025 by Alt Godt. Powered and secured by JSJ

bottom of page